Održan drugi sastanak Upravnog odbora BRE projekta

11.04.2019

Predstavnica Tehnopolisa, Miljana Peković – asistentkinja na projektnim aktivnostima, prisustvovala je danas drugom sastanku Upravnog odbora projekta „Business Registry Empowerment“ koji realizuju Italiji, Albaniji i Crnoj Gori.

Generalni sekretar Privredne komore Crne Gore, Pavle Radovanović, je otvorio sastanak, pozdravio partnere, istakao važnost ovog projekta za ove tri države.

Zatim su na sastanku analizirani finansijski aspekti projekta, postignuti rezultati ali su i planirani naredni koraci u daljoj impleentaciji.

Nosilac ovog projektaje: Privredna i industrijska komora Tirana,  a partneri su: Ministarstvo finansija i ekonomije Albanije, Komora za privredu, industriju, zanat i poljoprivredu Bari, Privredna komora Crne Gore i IPC Tehnopolis. Projekat finansira Evropska unija u okviru programa Interreg IPA CBC Italija – Albanija – Crna Gora.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...

Spremite se za jesen u znaku digitalnih nomada i rada na daljinu Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition   CBCC se vraća po četvrti put - predstavljamo Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati u...