Aktiviraj se – Upravljanje karijerom u digitalnom svijetu

14.03.2019

Aktiviraj se – Upravljanje karijerom u digitalnom svijetu (OBUKA JE BESPLATNA)

PRIJAVE ŠALJITE NA MAIL

[email protected]

Uputstvo za prijavu

U mailu navedite sljedeće podatke:

  1. Ime i prezime
  2. Godina rođenja
  3. Broj telefona
  4. Obuka za koju se prijavljujete

PRIJAVE SU OTVORENE DO 12.04.2019.

Trajanje obuke: 20.04. – 12.05.2019.

Termini su subotom i nedeljom od 09:00 do 12:00.

Uz prijavu obavezno pošaljite CV i motivaciono pismo.

Sadržaj obuke:

Obuka je namijenjena mladim ljudima koji žele da unaprijede svoje kapacitete za traženje posla i nauče kako da postanu konkurentni na globalnom tržištu rada. Teme koje će se obrađivati tokom obuke su:

SAMOSPOZNAJA – aktivnosti neophodne za kreiranje slike o sebi, uključujući aktivnosti samoprocjene stavova, vrijednosti, interesovanja, vještina i nedostataka odnosno slabosti kroz SWOT analizu svakog od polaznika

DIGITALNA ERA I TVOJA KARIJERA – definisanje idealnog posla i poslodavca, sa osvrtom na skriveno tržište rada, najtraženije poslove današnjice i poslove koji će se pojaviti u skoroj budućnosti, vještine i znanja koja su potrebna za obavljanje tih poslova i način na koji je moguće postati primjetan u odnosu na globalnu konkurenciju. Takođe, jedna od tema za razgovor će biti i mogućnost samozaposlenja, odnosno pokretanja sopstvenog biznisa.

AKTIVIRAJ SE! – Učesnici će u okviru ove teme otkriti male tajne regrutera, koji osim što čitaju CV i motivaciono pismo, pretražuju kandidate na Google-u i društvenim mrežama, i time mjere njihovu online reputaciju. Svaki od učesnika će uz pomoć trenera napraviti profil na društvenoj mreži LinkedIn, i naučiti kako da se umreži sa relevantnim kompanijama i pojedincima.

INTERVJU ZA POSAO – Tema ima za cilj da ukaže korisnicima na dvostruku svrhu intervjua za posao i na faze kroz koje svaki razgovor za posao prolazi.

KARIJERNI PLAN – Učesnici će naučiti kako da pravilno postavljaju svoje ciljeve, što predstavlja osnovu za dalju izradu karijernog plana.

Na kraju obuke, svaki od učesnika će imati pripremljen i optimizovan CV, razrađenu strukturu za pisanje motivacionog pisma i pripremljen jedan primjer, napravljen i SEO optimizovan LinkedIn profil, kao i razrađen karijerni plan i plan akcije za period koji slijedi.

Uslovi za pohađanje obuke:

– Uzrast stariji od 18 godina
– Posjedovanje lap-topa

Povezani članci