Cjeloživotno učenje za održivu poljoprivredu u Crnoj Gori

16.11.2016

Trećeg dana nedelje preduzetništva, prof. dr Nedeljko Latinović i prof. dr Jelena Latinović, održali su Javnu raspravu na temu “Cjeloživotno učenje za održivu poljoprivredu u Crnoj Gori”.

Profesor Nedeljko je ukratko predstavio Tempus projekat pod nazivom “Cjeloživotno učenje u oblasti održive poljoprivrede u regionu Alpi-Dunav-Jadran“ u okviru kojeg je izrađena Nacionalna strategija cjeloživotnog učenja za održivu poljoprivredu u Crnoj Gori.

Predstavljena je strategija i rezultati anketa o: starosnoj i obrazovnoj strukturi poljoprivrednika u Crnoj Gori, njihovim zahtjevima po pitanju potrebnosti daljeg obrazovanja, povjerenje u organizacije koje vode: formale, neformalne i informalne vidove obrazovanja i pilot projekti Biotehničkog fakulteta.

Nakon toga su uslijedila pitanja, mišljenja i prijedlozi posjetilaca, koji su uzeli aktivno učešće u ovoj raspravi.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i sjutra i ispratite predavanje Marije Stevuljević o vještinama poslovne komunikacije!

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...