Coca-Cola podrška mladima po drugi put u Tehnopolisu

06.11.2018

Drugu godinu zaredom program „Coca-Cola podrška mladima“, čiji je cilj da mladi steknu vještine i znanja koje će ih izdvojiti na tržištu rada, biće realizovan u Tehnopolisu u periodu od 13. do 15. novembra.

Ako imate između 18 i 30 godina, najmanje srednju stručnu spremu i nezaposleni ste – pozivamo vas da se prijavite za učešće na radionici!

Sertifikovani predavači pomoći će vam da bolje upoznate sebe i svoje potrebe na radnom mjestu,  naučiti vas kako da unaprijedite svoju komunikaciju sa članovima tima, ali i kako da “čitate” neverbalne signale.

Učićemo i kako da vaš CV zainteresuje potencijalne poslodavce i kako da ostavite dobar utisak na intervjuu za posao. Takođe, obuhvaćeno je i pisanje biznis plana, zatim poslovna korespondencija i komunikacija.

Ovo su vještine koje se uče jednom, a primjenjuju uvijek i u svim kontekstima – i na radnom mjestu jednog dana će vas izdvojiti.

I veoma važno – po završetku obuke, polaznici dobijaju sertifikat koji izdaje kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora.

Zato ne čekajte – program je besplatan, prijavite se sad, jer je broj mjesta ograničen!

Link za prijavu: https://coca-colapodrskamladima.me/#prijavi_se

 

Povezani članci

Innovation Minds pobjednik Startup kampa za mlade

Innovation Minds pobjednik Startup kampa za mlade

Današnjim Demo danom završen je sedmodnevni Startup kamp za mlade koji je bio prilika da 5 timova srednjoškolaca iz Nikšića i Pljevalja, prezentuju svoje inovativne ideje koje su razvijali tokom trajanja kampa. Prema mišljenju stručnog žirija najbolju ideju je...

U Tehnopolisu počeo Startup kamp za mlade

U Tehnopolisu počeo Startup kamp za mlade

U prostorijama IPC Tehnopolisa je započeo Startup kamp za mlade, koji će trajati do 28. novembra. Ova jedinstvena prilika okuplja 25 talentovanih srednjoškolaca iz Nikšića i Pljevalja, koji će kroz interaktivni program obuke, predavanja, prezentacije i radionice imati...

Otpočela faza Ideacije RISE projekta

Otpočela faza Ideacije RISE projekta

Juče održanim MeetUp-om na temu potencijala za razvoj društvenog preduzetništva započela je faza Ideacije RISE (Regionalni inkubator za društveno preduzetništvo) projekta. Ovaj događaj je po prvi put okupio četvtu generaciju RISE timova, u cilju dodatne motivacije za...