Coca-Cola podrška mladima: Počeo drugi krug obuka za mlade

13.11.2018

Drugu godinu zaredom program „Coca-Cola podrška mladima“, čiji je cilj da mladi steknu vještine i znanja koje će ih izdvojiti na tržištu rada, počeo je danas u Tehnopolisu.

Tokom višednevne obuke, sertifikovani predavači pomoći će polaznicima da bolje upoznaju svoje potrebe na radnom mjestu,  kao i kako da unaprijede svoju verbalnu i neverbalnu komunikaciju.

Osim toga, polaznici će biti u prilici da nauče kako da njihov CV zainteresuje potencijalne poslodavce i kako da ostave dobar utisak na intervjuu za posao. Takođe, obuhvaćeno je i pisanje biznis planova, poslovna korespondencija i komunikacija.

Po završetku obuke, polaznici će dobiti sertifikat koji izdaje kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...