Coca Cola Podrška mladima: Završena radionica u Nikšiću

16.11.2018

U Tehnopolisu je juče završena radionica u okviru ovogodišnjeg programa „Coca-Cola podrška mladima“. Tokom tri dana, tridesetak mladih je učilo kako da unaprijedi svoje lične i profesionalne vještine, kako bi postali konkurentniji na tržištu rada i tako lakše našli posao.

Učestvujući na interaktivnim radionicama sa sertifikovanim stručnjacima, polaznici su bili u prilici da unaprijede svoje lične vještine i steknu praktična znanja koja će im pomoći u potrazi za poslom. Dio programa se odvija i kroz digitalnu platformu, gdje kandidati na jednom mjestu pristupaju online predavanjima, te brojnoj literaturi koja će im pružiti dodatnu edukaciju.

“Tokom ova 3 dana imala sam priliku da naučim dosta zanimljivih i korisnih stvari koje će mi pomoći prilikom daljeg traženja posla”, rekla je jedna od polaznica radionice, Jelka Filipović. Prema njenim riječima, od velikog značaja u daljem profesionalnom razvoju značiće im učenje iz oblasti komunikacije, kako pisane tako i verbalne i neverbalne, kao i prepoznavanja tipova ličnosti. “Drugog dana smo imali priliku da naučimo kako se piše biznis plan i da kroz kreativne radionice to i primijenimo”, kazala je ona.

Po završetku obuke, polaznici su dobili sertifikate koje izdaje Coca-Cola HBC Crna Gora.

„Coca-Cola podrška mladima“ je nacionalni program kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora, koji se realizuje u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje i Ministarstvom rada i socijalnog straranja Crne Gore u Podgorici, Nikšiću i Bijelom Polju.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...