CODE Hub predstavljen na javnoj tribini za mlade “Mladi u prostoru i vremenu”

28.03.2018

Asistentkinja na projektnim aktivnostima IPC Tehnopolis, Miljana Peković, prisustvovala je danas tribini u organizaciji Agencije za lokalnu demokratiju pod nazivom “Mladi u prostoru i vremenu”, na kojoj je predstavila CODE Hub – coworking prostor čije se otvaranje očekuje krajem narednog mjeseca u Nikšiću.

Na tribini je bilo više riječi o kvalitetu života mladih u Nikšiću, kao i o mogućnostima i potencijalima koje naš grad nudi mladima.

Uvodno izlaganje ispred Agencije za lokalnu demokratiju imala je Snežana Milačić, nakon koje se učesnicima ispred Kluba mladih sociologa JU Ekonomsko – ugostiteljske škole obratila Tamara Miljanić, koja je prisutnima predstavila istraživanje o kulturnoj participaciji mladih u Nikšiću.

Osim toga, svoje aktivnosti su predstavili i Darko Daković, predstavnik Neformalnog udruženja “Mi to možemo”, Peko Vukadinović, sekretar Saveza izviđača Crne Gore, te Božina Stešević, predstavnik Centra za mlade.

Pored toga, upriličena je i projekcija promotivnog video spota kreiranog na osnovu prethodnih aktivnosti i rezultata Inicijative za osnivanje Centra za mlade u Nikšiću.

Osim predstavnice Tehnopolisa, na događaju su učestvovale i omladinske organizacije, organizacije koje se bave mladima i drugi zainteresovani građani.

Ova javna tribina je ujedno bila i završni događaj projekta „Od Centra bezbjednosti do Centra za mlade“ koji je realizovan uz finansijsku podršku Fonda za aktivno građanstvo – fAKT-a.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...