CRAFTINNO Sajam zanatstva

17.11.2022

Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis će 25. novembra u periodu od 10 do 17 časova, kao završni događaj projekta „CRAFTINNO – Inovativne održive tehnologije za ekonomsko unapređenje zanatstva“ organizovati CRAFTINNO Sajam zanatstva.

Na sajmu izložbenog karaktera, koji će se održati u CODE Hub-u i multimedijalnoj sali, priliku da predstave svoje proizvode će imati ne samo korisnici projekta, već i registrovani mali biznisi koji se bave nekim vidom zanatstva. Prijave za izlagače će biti otvorene 17.11. putem mail-a: [email protected] i trajaće 7 dana. U prijavi je neophodno navesti: naziv biznisa, kratak opis proizvoda i kontakt podatke.

Pozivamo sve zainteresovane posjetioce da nam se pridruže u navedenom terminu i iskoriste priliku da se upoznaju sa zanimljivim zanatskim proizvodima naših izlagača i kroz razgovor sa njima saznaju nešto više o upotrebi inovativnih tehnologija u zanatskoj proizvodnji.

Projekat CRAFTINNO koji realizujemo u partnerstvu sa Opštinom Nikšić, ima za cilj da poveća konkurentnost mikro, malih i srednjih preduzeća u oblasti zanatstva u Crnoj Gori kroz edukacije i podršku u uvođenju inovacija u proces proizvodnje u 10 malih biznisa iz Nikšića, Podgorice i Ulcinja, kao i kroz njihovo informisanje o potencijalnim izvorima finansiranja za razvoj preduzetništva. IPC Tehnopolis i Opština Nikšić kroz ovaj projekat takođe rade na unapređenju sopstvenih usluga koje pružaju u korist podrške poslovanju malih biznisa i razvoja inovativnog ekosistema u Nikšiću i Crnoj Gori.

Projekat CRAFTINNO je podržala Kraljevina Norveška kroz projekat “Norveška za vas – Crna Gora”.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...