Dizajn i štampa

15.03.2022

Dizajn i štampa

(Obuka je besplatna)

Sadržaj obuke:

Kroz proces od brainstorminga do grafičkog rješenja vodiće vas članovi Bad Brain studija, Milovan Kadović i Ilija Nikčević. Osnivači su generisali višegodišnje iskustvo rada u polju grafičkog oblikovanja u uspješan poslovni projekat. U svom radu potenciraju lično i kreativno i pokazatelj su da se umjetničko i komercijalno mogu naći u istom proizvodu.

Tajne poziva predavači će nesebično podijeliti sa onima koji žele da uđu u uvijek aktuelni i višedimenzionalni svijet grafičkog dizajna.

Obuka je zamišljena kao polugodišnji kurs teorijskih i praktičnih predavanja i vježbi, sa ciljem da se polaznici osposobe da samostalno rade u polju grafičkog dizajna i da se napravi dobra platforma za dalji razvoj ka profesionalnom bavljenju ovim pozivom.

Teme koje će se obrađivati:

  1. Istorija grafičke komunikacije
  2. Istorija štamparstva
  3. Teorije forme
  4. Tipografija
  5. Fotografija
  6. Ilustracije
  7. Oblikovanje knjige
  8. Oblikovanje znaka

Kroz praktični rad u Adobe-ovim programima za grafičku manipulaciju: Photoshop-u, Illustrator-u, In design-u oblikovaćete grafička rješenja na koja ćete biti ponosni.

Uslovi za pohađanje obuke:

  • Posjedovanje laptopa.

 

Trajanje obuke i termini:

Obuka će biti realizovana u periodu od 19. aprila do 8. decembra, utorkom i četvrtkom u terminu od 19 do 20.30h (tokom avgusta obuka neće biti održavana).

Predviđeni broj polaznika obuke je 10.

Predavači će izvršiti izbor kandidata za pohađanje obuke.

Uputstvo za prijavu:

Prijavu u kojoj ćete navesti vaše ime i prezime, godinu rođenja, broj telefona i obuku za koju se prijavljujete pošaljite na email adresu: [email protected]. U naslovu mejla navedite za koju se obuku prijavljujete (Npr. Prijava za obuku o dizajnu i štampi).

Svaki polaznik može poslati prijavu isključivo za sebe (prijave više osoba u jednom email-u neće biti prihvaćene) i može se prijaviti za pohađanje maksimalno dvije obuke.

NAPOMENA:

*Uz prijavu obavezno pošaljite CV i motivaciono pismo u kojem ćete navesti zašto se prijavljujete za obuku (u Word ili PDF formatu).

*Nekompletne prijave se neće razmatrati.

PRIJAVE SU OTVORENE OD 15.03. DO 15.04.

*O predavaču:

Bad Brain studio postoji od 2016. godine i formirali su ga Milovan Kadović i Ilija Nikčević.

Osnivači su generisali višegodišnje iskustvo rada u polju grafičkog oblikovanja u uspješan poslovni projekat i dokazali da su dorasli tržišnim zahtjevima. U svom radu potenciraju lično i kreativno i pokazatelj su da se umjetničko i komercijalno mogu naći u istom proizvodu.

Tajne poziva, predavači će nesebično podijeliti sa onima koji žele da uđu u uvijek aktuelni i višedimenzionalni svijet grafičkog dizajna.

Program edukacija IPC Tehnopolis za 2022. godinu finansijski je podržala Opština Nikšić.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...