Dodijeljeni sertifikati polaznicima obuka u Tehnopolisu

20.12.2018

Večeras su u Tehnopolisu svečano dodijeljeni sertifikati polaznicima ciklusa obuka za 2018. godinu koje je pohađalo 100 učesnika. Tokom nešto više od dva mjeseca, polaznici su se obučavali iz oblasti pisanja biznis planova, kreiranja startup-ova, web dizajna, programiranja, 3D modelovanja i štampe, grafičkog dizajna, Excel-a i digitalnog marketinga.

„Istakao bih osjećaj zadovoljstva u pogledu načina, kapaciteta i uslova u kojima su obuke sprovedene i nadu da će to koristiti ljudima koji su pohađali kurs. Ako smo doprinijeli nekim budućim uspjesima tih ljudi to je zaista veliki uspjeh za nas“, rekao je predavač programiranja za početnike i osnivač firme BURA Cloud, Blažo Burić.

Obuku iz oblasti grafičkog dizajna i štampe vodili su stanari Tehnopolisa i osnivači grafičkog studija Bad Brain, Milovan Kadović i Ilija Nikčević.

„Trudili smo se da radimo ozbiljno u neformalnoj atmosferi i bilo je jako zanimljivo. Svi polaznici su se  jako potrudili i radili kvalitetno“, rekli su iz Bad Brain-a.

Osim predavača, i polaznici su iskazali zadovoljstvo naučenim i želju da nastave sa naprednim nivoom obuka.

„Veoma mi je žao što nijesam bio u Nikšiću tokom jeseni jer bih otišao na još minimum tri obuke“, rekao je Stefan Ivanović, predstavnik NVO Centar za dušu i tijelo i yoga instruktor. „Zaista sam oduševljen Anđelinom profesionalnošću i pristupom Tehnopolisa. Ovo što je Tehnopolis stvorio je nešto što nama treba kao društvu. Treba naučiti ljude da malo više razmišljaju o pozitivnim stvarima, a ne samo o tome kako je teško i kako se nema. Ima se, i to ima se besplatno i u svom gradu!“.

Polaznik obuke za grafički dizajn, diplomirani slikar Milosav Milatović objasnio je kako će mu ova obuka pomoći za rad u struci.

„Sve što sam želio da saznam to sam saznao. S obzirom da sam završio Likovnu akademiju i slikarstvo, mnogo je stvari koje sam htio da uradim u dizajnerskim programima, i sada sve to što sam planirao i mogu. Predavači su bili zaista odlični i nadam se da će biti nastavak ovog kursa“.

Naredni ciklus obuka Inovaciono prduzetnički centar Tehnopolis organizuje na proljeće.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...