Dodjelom INVENTA priznanja zaokružena još jedna uspješna poslovna godina u Tehnopolisu

20.12.2018

U Tehnopolisu je sinoć uručenjem priznanja INVENTA i svečanim koktelom zaokružena još jedna uspješna poslovna godina!

Prezentaciju rezultata rada izvršni direktor Tehnopolisa, Ratko Bataković započeo je ocjenom Evropske komisije o Tehnopolisu kao potpuno operativnom.

Razloga za ponos je mnogo, a među najvažnijim je podatak da je Evropska komisija u svom izvještaju o napretku Crne Gore rad Tehnopolisa ocijenila kao potpuno operativan“, istakao je Bataković.

Kada se rad Tehnopolisa pretvori u brojke, onda podatak da smo samo kroz projekte generisali oko milion eura dovoljno govori sam za sebe. U minuloj godini Tehnopolis je pružio veliki broj usluga mnogim klijentima i partnerima, organizovao brojne događaje, među kojima i međunarodnu konferenciju Western Balkans Startup Forum, a prije svega konstantno ispunjavao svoju misiju – privlačio i razvijao sve veći broj startup priča.

Kada je u pitanju biznis inkubator, direktor je predstavio primarne aktivnosti i rezultate ovog sektora, uključujući 28 stanara među kojima su i četiri međunarodne organizacije.

Sumiranje godine i ovog puta bila je prilika da se ukaže i oda poštovanje najzaslužnijima za razvoj i dobar imidž Tehnopolisa, pa su tim povodom uručena godišnja priznanja “INVENTA”.

Priznanja su podijeljena u šest kategorija, i to: partner godine – ZADRA Nova, izuzetan doprinos razvoju Tehnopolisa – Ministarstvo vanjskih poslova i Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, značajan napredak u razvoju poslovne ideje – ChoDex Studio, menadžer godine – Aleksandar Janičić, radnik godine – Svetlana Zvicer, medijski partner godine – portal Onogošt.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...