Sinergija institucija za održivi razvoj inovacija u Crnoj Gori – Finale programa BoostMeUp vol. 3: Montenegro pitching competition

29mar2:30 pm8:00 pm2:30 pm - 8:00 pm(GMT+01:00) Sinergija institucija za održivi razvoj inovacija u Crnoj Gori – Finale programa BoostMeUp vol. 3: Montenegro pitching competitionDetalji i registracijaDetails and registration

Lokacija:

Hotel Voco, Podgorica

Other Events

Event Details

Ovaj događaj obuhvatiće dva segmenta koja su od ključnog značaja za razumijevanje dinamike održivog razvoja inovacija u Crnoj Gori i ima za cilj sagledavanje šire slike, identifikovanje potencijalnih oblasti za unapređenje, te podršku daljem razvoju inovativnih projekata i praksi.

Prvi segment događaja posvećen je Sinergiji institucija za održivi razvoj inovacija u Crnoj Gori i u okviru ovog segmenta Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija, Fond za inovacije, Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis i Naučno – tehnološki park Crne Gore će prezentovati strateški okvir inovacija u Crnoj Gori kao i aktivnosti inovacionih infrastruktura i to će biti prilika da se na jednom mjestu i na cjelovit način prezentuje podrška inovacijama u Crnoj Gori.

Drugi segment događaja predstavlja završnicu predakceleracijskog programa BoostMeUp vol. 3, pod nazivom Montenegro pitching competition. Deset najboljih timova, koji su u toku prethodnih 6 mjeseci dobili finansijsku i nefinansijsku podršku, imaće priliku da prezentuju svoje inovativne ideje, koje su intenzivno razvijali, pred stručnim žirijem, potencijalnim investitorima i institucijama koje omogućavaju dalju podršku njihovom razvoju. Za tri najbolja tima u finalu programa biće pokriveni troškovi za učešće na međunarodnim konferencijama u visini od 4.000,00 EUR po timu. Program sprovode IPC Tehnopolis kao vodeći partner, u saradnji sa Naučno tehnološkim parkom Crne Gore, Univerzitetom Crne Gore, Crnogorskim Telekomom i Naučno tehnološkim parkom Beograd. Program je sufinansiran od strane Fonda za inovacije Crne Gore.

Agendu događaja možete pogledati na LINKU.

29.03.2024.