Dostupna baza sa preko 50 saradnika Tehnopolisa – nacionalnih, regionalnih i evropskih eksperata

16.07.2021

Petogodišnji rad sa brojnim partnerima i stručnjacima iz različitih oblasti djelovanja iznjedrio je rezultate na koje je IPC Tehnopolis izuzetno ponosan.

Organizovano je više od 70 radionica i obuka, preko 800 događaja i implemetirano je više od 10 projekata, a sprovođenje 17 projekata je u toku. Tokom ovog perioda Tehnopolis je kontunirano širio mrežu partnera i time generisao veliki broj znanja na jednom mjestu, pa se može pohvaliti sa 150 partnera u 29 zemalja svijeta, sa kojima na dnevnom nivou razmjenjuje znanja, primjere dobre poslovne prakse ali i organizuje događaje, sprovodi projekte i različite vrste aktivnosti.

Kroz sve navedene aktivnosti IPC Tehnopolis je imao priliku da sarađuje sa velikim brojem eksperata iz oblasti informacionih tehnologija, poljoprivrede, marketinga i komunikacija, finansija, vještačke inteligencije, dizajna i štampe, razvoja biznis ideja i drugih.

Zadovoljan saradnjom sa brojnim partnerima koja je ostvarena u prethodnom periodu, IPC Tehnopolis je odlučio da na svom sajtu objavi listu od preko 50 eksternih eksperata koji su zajedno sa nama učinili da danas budemo ponosni na postignuto.

Na ovaj način želimo da predstavimo eksperte, ali i stvorimo preduslove za brže i lakše umrežavanje, kako sa zainteresovanim stranama, tako i između samih eksperata kako bi zajedno gradili i unapređivali zajednicu.

Na web stranici Tehnopolisa se mogu pronaći njihove kratke biografije, oblasti djelovanja, kontakt podaci, ali i utisci o dosadašnjoj saradnji sa IPC Tehnopolis. Sigurni smo ćemo i na ovaj način pomoći razvoju i unapeđenju rada pojedinaca, studenata, poslovnih organizacija, preduzeća i brojnih drugih.

Da pogledate listu eksperata kliknite na link.

Povezani članci

U Ljubljani održan radni sastanak projekta RTIT >>

U Ljubljani održan radni sastanak projekta RTIT >>

Dvodnevni radni sastanak projekta "Knowhow Communities for Accelerating RTI Transfer in the Danube Region" (RTIT>>) uspješno je održan u Ljubljani. Ovaj sastanak je bio i prva prilika da se projektni partneri sretnu uživo i zajedno rade na definisanju koraka za...

Innovation Minds pobjednik Startup kampa za mlade

Innovation Minds pobjednik Startup kampa za mlade

Današnjim Demo danom završen je sedmodnevni Startup kamp za mlade koji je bio prilika da 5 timova srednjoškolaca iz Nikšića i Pljevalja, prezentuju svoje inovativne ideje koje su razvijali tokom trajanja kampa. Prema mišljenju stručnog žirija najbolju ideju je...

U Tehnopolisu počeo Startup kamp za mlade

U Tehnopolisu počeo Startup kamp za mlade

U prostorijama IPC Tehnopolisa je započeo Startup kamp za mlade, koji će trajati do 28. novembra. Ova jedinstvena prilika okuplja 25 talentovanih srednjoškolaca iz Nikšića i Pljevalja, koji će kroz interaktivni program obuke, predavanja, prezentacije i radionice imati...