Edukacija o sakupljanju i sušenju ljekovitog bilja i šumskih plodova sjutra u Tehnopolisu

27.06.2017

Kompanija „Herbal Montenegro“ iz Nikšića, u partnerstvu sa Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja, Agencijom za zaštitu životne sredine i lokalnim upravama Opštine Nikšić i Gradske opštine Tuzi, u srijedu 28. juna sa početkom u 8:45 sati ozvaničiće  početak trećeg programa petogodišnjeg projekta „Promocija dobre sakupljačke prakse, edukacija i licenciranje sakupljača ljekovitog bilja i šumskih plodova” u Multimedijalnoj sali IPC Tehnopolis.

Edukacija u okviru ovog programa biće podijeljena na aktivnosti u Nikšiću sa početkom u 9 časova  i edukaciju u Gradskoj opštini Tuzi sa početkom u 12:30 časova. Obilazak terena i praktični dio edukacije biće realizovan tokom avgusta na staništima na teritoriji Podgorice, Bara, Ulcinja, Gradske opštine Tuzi, opštine Žabljak i opštine Plužine.

Predavač je gospodin Slavoljub Tasić, sa beogradskog Instituta “Josif Pančić” i predstavnici Udruženja “Crnogorski pelim”, koji će održati predavanje o održivom branju, sušenju i skladištenju ljekovitih biljaka.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...

Spremite se za jesen u znaku digitalnih nomada i rada na daljinu Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition   CBCC se vraća po četvrti put - predstavljamo Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati u...