EMMEBI ITALIA: Još jedna kreativna radionica u Tehnopolisu

06.06.2017

Više od 40 frizera iz Crne Gore  prisustvovalo je dvodnevnoj radionici posvećenoj promociji brenda EMMEBI ITALIA i preparata ZERO 35, koja je 5. i 6. juna održana u Tehnopolisu u organizaciji kompanije BALEX COM.

Radionicu je  vodila Catia Ricci, stručna edukatorka kompanije EMMEBI ITALIA. Ricci je u ovom poslu već 30 godina, a nazivaju je i „kćerkom umjetnosti“, budući da je završila tri akademije: Franco Scarpa, Llongueras i Vidal Sassoon.

Prvog dana radionice održan je seminar pod nazivom „Cut & Color“, gdje su učesnici kroz rad sa modelima imali priliku da saznaju više o načinu upotrebe i kvalitetu proizvoda ovog brenda. Poigravajući se nijansama na različitim dužinama kose, šišanjima simetričnih i asimetričnih krojeva i raznovrsnim teksturama, Catia Ricci je približila ovu kolekciju svim prisutnim predstavnicima ove industrije.

Drugi dan radionice takođe je protekao u radu sa modelima, gdje su učesnici posmatrali načine oblikovanja kose preparatima brenda ZERO35.

Radionici je prisustvovao i vlasnik kompanije EMMEBI ITALIA, Adriano Vecchi, koji je istakao da je pozitivno iznenađen organizacijom ovakvih događaja u Crnoj Gori, te da je zapazio izraženu posvećenost i profesionalnost kod svih učesnika ovog seminara.

Događaje ovog tipa organizovali smo u raznim zemljama, od Poljske i Španije, do Mađarske, Švedske i slično. Samim tim, posjedujemo značajno iskustvo u toj vrsti posla. Ipak, nivo pažnje koji sam osjetio kod svih učesnika tokom ova dva dana, njihova posvećenost i ljubav prema poslu, nešto su što će me svakako navesti da se ponovo vratim ovdje.“

Gost na događaju bio je i Robert Bob Kovačević, priznati stručnjak u ovoj oblasti, koji je ujedno i dugogodišnji korisnik brenda EMMEBI u svojim salonima širom Beograda.

Kompanija EMMEBI ITALIA postoji već 27 godina, dok u Crnoj Gori postoje godinu dana. Prisutni su na čitavom svjetskom tržištu, od Saudijske Arabije i Emirata, pa do Evrope, koja je ujedno i njihova baza.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...