Holandska fondacija „Connecting Natural Values and People“ u Tehnopolisu

19.05.2017

Predstavnici holandske fondacije „Connecting Natural Values and People“, koja posluje u pet zemalja jugoistočne Evrope, boravili su danas u radnoj posjeti Tehnopolisu. Izvršni direktor Fondacije, gospodin Ross Bull i gospođa Mensura Nuhodžić, Savjetnica za šumarstvo, predstavili su planirane aktivnosti u Crnoj Gori za naredni period. Delegaciju je dočekao izvršni direktor IPC Tehnopolis, gospodin Ratko Bataković, koji je gostima predstavio planove, aktivnosti i resurse Tehnopolisa.

Cilj ove posjete je upoznavanje sa radom i potencijalima Inovaciono preduzetničkog centra Tehnopolis, kao i sa mogućnostima buduće saradnje, kreiranja i implementacije inovativnih projekata iz oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja, šumarstva, zaštite životne sredine, upotrebe održivih izvora energije i upravljanja otpadom.

CNVP se fokusira na stvaranje zelene ekonomije i u svom radu koristi analize zasnovane na dokazima, kako bi podržala održivi razvoj ruralnih zajednica i civilnog društva  u oviru tekućeg procesa  klimatskih promjena.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...