III Sajam lokalnih proizvoda

07.12.2016

Od 16. do 18. decembra u Sportskom centru Nikšić, Opština Nikšić i IPC Tehnopolis u partnerstvu sa Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja i Stalnom radnom grupom za regionalni ruralni razvoj (SWG) u Jugoistočnoj Evropi, organizuje III Sajam lokalnih proizvoda!

Ove godine, sajam dobija regionalni karakter, jer će učestvovati predstavnici pet zemalja – Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije. Osim učesnika iz regiona, učestvovaće i Institut Konfucije sa Univerziteta Crne Gore, koji će predstaviti tradicionalnu kinesku kuhinju i običaje. Sajamski dani će obilovati bogatim kulturno zabavnim programom, uz cjelodnevno učešće tamburaškog orkestra iz Pljevalja “Taslidža”, kao i etno dua iz Slovenije (gajde i frula).

U okviru drugog dana sajma, u Tehnopolisu će biti organizovan okrugli sto “Inicijativa za pokretanje platforme za očuvanje i promociju tradicionalnih proizvoda Zapadnog Balkana” u okviru ABD programa SWG RRD.

Na svečanom otvaranju, osim predsjednika Opštine Nikšić, Veselina Grbovića i ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja, Milutina Simovića, pozdraviće vas i predstavnici zemalja regiona.
Do sada imamo više od 130 prijavljenih izlagača, s toga vas rado pozivamo da uzmete učešće u sajmu ili kao izlagač ili kao posjetilac.

Dobrodošli!

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...