Informativna sesija povodom Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za projekat “Podrška socijalnoj inkluziji Roma i Egipćana”

10.10.2019

Ministarstvo za ljudska i manjiska prava u saradnji sa Ministarstvom finansija – Direktorat za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći (CFCU) organizuje Informativnu sesiju povodom Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za projekat “Podrška socijalnoj inkluziji “Roma i Egipćana” u četvrtak 17.oktobra 2019. godine u Nikšiću, Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis , sa početkom u 11:00 h.

 

Javni poziv za dodjelu bespovranih sredstava je dio Programa EU i CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu politiku (SOPEES 2015-2017), a finansiran je od strane Evropske unije uz kontribuciju Vlade Crne Gore.

 

Cilj projekta je jačanje uloge saradnika u socijalnoj inkluziji Roma i Egipćana u oblastima zdravstva, zapošljavanja i socijalne pomoći i obuhvatiće 11 opština u Crnoj Gori, i to: Bar, Berane, Bijelo Polje, Budva, Cetinje , Herceg Novi, Nikšić, Pljevlja, Podgorica, Tivat i Ulcinj.

Povezani članci

Tri crnogorska startapa spremna za lansiranje na globalno tržište

Tri crnogorska startapa spremna za lansiranje na globalno tržište

Finalni događaj prvog predakceleracijskog programa u Crnoj Gori – BoostMeUp, Montenegro Pitching Competition, održan je sinoć u hotelu The Chedi Luštica Bay. Na ovom događaju pružena je jedinstvena prilika da, nakon devet mjeseci rada i razvoja, sedam najuspješnijih...