IPC Tehnopolis i Centralna banka Crne Gore: Obilježavanje Svjetske nedjelje novca

14.03.2018

U sklopu obilježavanja Svjetske nedjelje novca, Centralna banka Crne Gore u partnerstvu sa Inovaciono preduzetničkim centrom Tehnopolis organizovaće sjutra, 15. marta cjelodnevni događaj koji podrazumijeva niz predavanja na temu novca, štednje, kao i uloge i značaja finansijskih institucija i sl.

Predavanja će biti upriličena u Multimedijalnoj sali IPC Tehnopolis sa početkom u 10 časova, a istima će prisustvovati učenici OŠ „Olga Golović“, Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole i Gimnazije „Stojan Cerović“.

Događaj će otvoriti izvršni direktor Centralne banke Crne Gore, dr Radoica Luburić.

Svjetska nedjelja novca je globalna manifestacija koja se organizuje na inicijativu Međunarodnog pokreta za finansijsku edukaciju djece i mladih (CYFI), a obilježava se u preko 130 zemalja svijeta. Manifestacija  ima za cilj jačanje finansijskog opismenjavanja, kao i širenje finansijskih znanja i vještina kod djece i mladih.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...