Konferencija u TP INTERA

31.03.2017

U toku je završna konferencija Tehnološkog parka INTERA, naših partnera, na kojoj pored zvanica iz Bosne i Hercegovine i regiona učestvuju i predstavnici iz Crne Gore: Ratko Bataković, izvršni direktor IPC Tehnopolis, Jovo Rabrenović, generalni direktor Direktorata za razvoj nacionalnog brenda i zaštitu potrošača Ministarstva ekonomije Crne Gore i Marija Čvorović, načelnica Direkcije za razvoj nacionalnog brenda u Ministarstvu ekonomije Crne Gore.

Riječ je o konferenciji projekta „INTERA TP – Innovation and technology centre Mostar“, finansiranog od strane Ministarstva inostanih poslova Kraljevine Norveške. Trogodišnji projekt je omogućio pokretanje startup scene u Hercegovini te svojim rezultatima značajno doprinio razvoju privrede. Konferencija stavlja naglasak na prezentaciju postignutih rezultata, ali i kroz dvije panel diskusije ukazuje na buduće korake neophodne za jačanje privrede u Hercegovini.

Konferencija je okupila predstavnike stranih ambasada, Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta, Grada Mostara, privatnog sektora i nevladinih organizacija, što je čini idealnim mjestom za networking i uspostavljanje kontakata.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...