Kovačević: Podrška Opštine Nikšić za IPC Tehnopolis neće izostati

11.02.2022

Predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević i šef kabineta predsjednika, Marko Perućica posjetili su IPC Tehnopolis. Prilikom posjete upoznali su se sa prostornim kapacitetima i opremom koju Tehnopolis posjeduje, kao i sa brojnim uslugama koje pružamo preduzetnicima, poljoprivrednim proizvođačima i građanima.

VD izvršnog direktora IPC Tehnopolis, Đorđije Malović, je istakao da IPC Tehnopolis posjeduje savremenu opremu, te da će uskoro dobiti i novu koja će im olakšati rad i omogućiti efikasnije obavljanje poslova.  Malović je posebno ukazao na potrebu širenja prostornih kapaciteta.

Predsjednik Kovačević je istakao da je veoma zadovoljan opremljenošću IPC Tehnoplis, osobljem koje u njemu radi, kao i cjelokupnim radom i doprinosom koji IPC Tehnopolis pruža korisnicima njegovih usluga.

Kovačević je kazao da su za potrebe IPC Tehnopolis već predviđene prostorije u Domu revolucije kako bi se riješio problem oko nedostatka prostora koji trenutno imamo.

„Neće izostati podrška Opštine za IPC Tehnopolis u narednom periodu i posebno me raduju brojni projekti koji će se zajednički realizovati sve za dobrobit građana Nikšića“, zaključio je Kovačević.

Ispred IPC Tehnopolis, sastanku su osim direktora Malovića prisustvovali: pomoćnica direktora, Vanja Zorić Šundić, koordinator Centra za programske aktivnosti, istraživanja i razvoj, Đorđije Brkuljan i saradnik menadžerke biznis inkubatora, Željko Lučić.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...