Ljetnja škola “Kako postati uspješna preduzetnica u Evropi” – Deseti dan

20.07.2018

Deseti i završni dan ljetnje škole „Kako postati uspješna preduzetnica u Evropi“ obilježen je prezentacijama učesnica i svečanom dodjelom sertifikata.

Biznis ideje na kojima su vrijedno radile prethodnih dana uz pomoć stručnih mentora prof. dr Mirjane Ivanuše i Irene Rezec učesnice su prezentovale po grupama.

Nakon izlaganja, žiri, koji su činili mentori Katarina Vukadinović, Gorana Ćorić, Jasmina Mučalica i Darko Karać, profesorice Mirjana i Irena i domaćin ljetnje škole mr Olga Pregl, proglasio je najbolje urađenu i prezentovanu ideju. Potom su uručene simbolične nagrade pobjedničkoj grupi, kao i svim učesnicama.

Nakon dodjele nagrada uslijedilo je zatvaranje programa ljetnje škole, i tom prilikom gospođa Pregl se zahvalila kako učesnicama, tako i profesorima na saradnji i uspješno završenom programu.

Ljetnja škola je svečano zaokružena evaluacijom programa i rada profesora i mentora od strane učesnica, sumiranjem naučenog tokom radionica u sklopu projekta FY4ICT i dodjelom sertifikata za uspješno završenu obuku.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...