Ljetnja škola “Kako postati uspješna preduzetnica u Evropi” – Deseti dan

20.07.2018

Deseti i završni dan ljetnje škole „Kako postati uspješna preduzetnica u Evropi“ obilježen je prezentacijama učesnica i svečanom dodjelom sertifikata.

Biznis ideje na kojima su vrijedno radile prethodnih dana uz pomoć stručnih mentora prof. dr Mirjane Ivanuše i Irene Rezec učesnice su prezentovale po grupama.

Nakon izlaganja, žiri, koji su činili mentori Katarina Vukadinović, Gorana Ćorić, Jasmina Mučalica i Darko Karać, profesorice Mirjana i Irena i domaćin ljetnje škole mr Olga Pregl, proglasio je najbolje urađenu i prezentovanu ideju. Potom su uručene simbolične nagrade pobjedničkoj grupi, kao i svim učesnicama.

Nakon dodjele nagrada uslijedilo je zatvaranje programa ljetnje škole, i tom prilikom gospođa Pregl se zahvalila kako učesnicama, tako i profesorima na saradnji i uspješno završenom programu.

Ljetnja škola je svečano zaokružena evaluacijom programa i rada profesora i mentora od strane učesnica, sumiranjem naučenog tokom radionica u sklopu projekta FY4ICT i dodjelom sertifikata za uspješno završenu obuku.

Povezani članci

Innovation Minds pobjednik Startup kampa za mlade

Innovation Minds pobjednik Startup kampa za mlade

Današnjim Demo danom završen je sedmodnevni Startup kamp za mlade koji je bio prilika da 5 timova srednjoškolaca iz Nikšića i Pljevalja, prezentuju svoje inovativne ideje koje su razvijali tokom trajanja kampa. Prema mišljenju stručnog žirija najbolju ideju je...

U Tehnopolisu počeo Startup kamp za mlade

U Tehnopolisu počeo Startup kamp za mlade

U prostorijama IPC Tehnopolisa je započeo Startup kamp za mlade, koji će trajati do 28. novembra. Ova jedinstvena prilika okuplja 25 talentovanih srednjoškolaca iz Nikšića i Pljevalja, koji će kroz interaktivni program obuke, predavanja, prezentacije i radionice imati...

Otpočela faza Ideacije RISE projekta

Otpočela faza Ideacije RISE projekta

Juče održanim MeetUp-om na temu potencijala za razvoj društvenog preduzetništva započela je faza Ideacije RISE (Regionalni inkubator za društveno preduzetništvo) projekta. Ovaj događaj je po prvi put okupio četvtu generaciju RISE timova, u cilju dodatne motivacije za...