Minuta Consulting: Sprovedena psihološka procjena pripravnika

22.01.2018

Stanar Tehnopolisa – Agencija za regrutaciju i karijerno savjetovanje “Minuta Consulting” danas je u sali za sastanke IPC Tehnopolis sprovela psihološku procjenu pripravnika kroz testove ličnosti “Velikih 5+2” i Belbinov test timskih uloga (inventar samoprocjene).

Rezultati ovih testova, kao i post-testovni intervju, daće nam uvid u njihove crte ličnosti i uloge koje im u timu najviše odgovaraju. Mentori pripravnika će od Agencije dobiti kratak psihološki izvještaj, zahvaljujući čemu će moći da im delegiraju zadatke koji su u skladu sa njihovim sposobnostima, a osim toga znaće šta ih motiviše u radu i koja timska uloga bi im najviše prijala.

Agencija za regrutaciju i karijerno savjetovanje “Minuta Consulting” u svoj fokus stavlja kandidate i njihovo iskustvo prilikom traženja posla. Trudeći se da čitav proces učini zabavnim, prijatnim i produktivnim, Agencija koristi disruptivnu metodu u procesu karijernog savjetovanja i pripreme za zaposlenje. Sveobuhvatna priprema se temelji na najskorijim saznanjima i iskustvima iz oblasti regrutacije, oslanja se dobrim dijelom na psihologiju ličnosti, psihologiju komunikacije i psihologiju marketinga, uz tehnike koje su u skladu sa najnovijim evropskim i američkim standardima. Osim našeg podneblja, Agencija posjeduje konekcije sa prestižnim kompanijama na Bliskom Istoku, u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Malti, Mađarskoj i Holandiji, zahvaljujući čemu mladima može ponuditi i mogućnost sticanja internacionalnog iskustva.

Testiranje pripravnika je sprovela izvršna direktorica Agencije i specijalista za poslovnu psihologiju i menadžment, Bojana Perović.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...