Najava: 2CODE kick off konferencija u IPC Tehnopolis

21.10.2020

Kick off konferencija projekta ‘’Unaprijeđenje saradnje za razvoj prekograničnog poslovnog okruženja’’ – 2CODE, održaće se 22. oktobra u multimedijalnoj sali Inovaciono preduzetničkog centra Tehnopolis, sa početkom u 10h.

Projekat 2CODE je nastavak projekta CODE (Cooperation for Development of Cross Border Business Environment), na kom je IPC Tehnopolis vodeći partner.

Cilj kick off konferencije jeste upoznavanje javnosti sa ciljevima, aktivnostima i očekivanim rezultatima u okviru navedenog projekta.

Usljed aktuelnih dešavanja u Crnoj Gori povodom širenja COVID-19 virusa i mjera donesenih od strane Nacionalnog koordinacionog tijela Crne Gore, kick off konferencija projekta će biti održana u skladu sa mjerama koje se trenutno nalaze na snazi kao i mjerama koje podrazumijevaju okupljanje ljudi u zatvorenim prostorima.

Projekat ‘’Unaprijeđenje saradnje za razvoj prekograničnog poslovnog okruženja’’ – 2CODE je kofinansiran kroz ERDF i IPA II sredstva Evropske Unije, u okviru Interreg IPA programa prekogranične saradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora, za finansijski period 2014-2020.

Agendu za kick off konferenciju možete preuzeti ovdje.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...