Predstavljanje socijalne aktivacije i novih metoda rada ZZZCG i centara za socijalni rad

08.05.2017

U okviru druge komponente projekta „Saradnja između Zavoda za zapošljavanje Crne Gore i Centara za socijalni rad“, projektni tim Wyg International-a će u partnerstvu sa Inovaciono preduzetničkim centrom Tehnopolis iz Nikšića 9. maja u periodu od 12 do 14:30 h održati okrugli sto na temu Predstavljanje socijalne aktivacije i novih metoda rada Zavoda za zapošljavanje i centara za socijalni rad – Primjeri dobre prakse Crnoj Gori i zemljama EU za predstavnike nevladinih organizacija, koje u svom fokusu imaju rad na unaprjeđenju položaja osoba s invaliditetom i pripadnika RE populacije, predstavnike lokalne samouprave, područnih jedinica ZZZCG i centara za socijalni rad, kao i ostale relevantne organizacije iz Nikšića.

Na okruglom stolu će Vanja Hazl, voditeljica tehničke pomoći projekta i Goran Milošević, ekspert na projektu, predstaviti nove metode rada Zavoda za zapošljavanje Crne Gore i centara za socijalni rad i primjere dobre prakse socijalne aktivacije u zemljama Evropske unije. Takođe, grant korisnici iz Nikšića, među kojima su JU Centar za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik, Eparhija budimljansko-nikšićka i Opština Nikšić, predstaviće projekte koji se realizuju u Crnoj Gori u oblasti stručnog osposobljavanja i socijalne inkluzije.

Pored projektnog tima i korisnika grantova, okruglom stolu će prisustvovati predstavnici nevladinih organizacija, koje u svom fokusu imaju rad na unaprijeđenju položaja osoba s invaliditetom i pripadnika RE populacije, predstavnici lokalne samouprave, područnih jedinica ZZZCG i centara za socijalni rad, kao i ostale relevantne organizacije iz Nikšića.

Za više informacija molimo vas da se obratite:

mr Katji Vukotić, samostalnoj savjetnici u Ministarstvu rada i socijalnog staranja, e-mail: [email protected]

Vanji Hazl, voditeljici projekta tehničke pomoći WYG International, tel: +38220510108, e-mail: [email protected]

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...