Najava: Online kick off konferencija projekta DanubePeerChains “Leap into Digital Value Chains”

22.10.2020

Kick off konferencija projekta DanubePeerChains “Leap into Digital Value Chains”, održaće se 27. oktobra putem online platforme.

Projektni partneri su prepoznali izazove nastale digitalnom transformacijom u industiji, a promjene u biznis modelima i lancima vrijednosti imaju ogroman uticaj na zemlje Dunavskog regiona, naročito na regionalno tržište rada i razvoj kvalifikacija ljudskih resursa.

Sadržaj konferencije će doprinijeti podizanju svijesti i razumijevanju ove složene teme.

Konferencija se organizuje pod koordinacijom Privredne komore Slovenije i biće održana na dva jezika (engleski i slovenski), dok će prevod biti obezbijeđen.

Registracija za događaj je obavezna, i ona se može izvršiti na linku.

Svi registovani učesnici će dobiti link za pridruživanje konferenciji nekoliko dana prije događaja.

Agendu za kick off konferenciju možete preuzeti ovdje.

DanubePeerChains je projekat koji se implementira u okviru INTERREG Danube Transnational Programme, kao dio prioritetne ose 1 i specifičnog cilja SO 1.2 Povećavanje kompetencija za poslovne i socijalne inovacije.

Vodeći partner na projektu DanubePeerChains je Business Upper Austria – OÖ. Wirtschaftsagentur GmbH, Austrija, dok su projektni partneri: Gospodarska zbornica Slovenije; Zagrebački inovacijski centar DOO; ConPlusUltra GmbH; Pannon Gazdasági Hálózat Egyesület; Institutul Național de Cercetare Științifică în domeniul Muncii și Protecției Sociale; Asociatia Clusterelor din Romania; Cluster Mechatronics & Automation ManagementgGmbH; R-Tech GmbH; Šolski center Škofja Loka; Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis; Univerzitet u Beogradu; Fondacija za inovacije, tehnologiju i transfer znanja, Bosna i Hercegovina; Ministarstvo ekonomije Crne Gore.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...