NAJAVA: Panel diskusija na temu „Upis na fakultete i tržište rada“

24.05.2017

U petak, 26. maja u Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis održaće se Panel diskusija pod nazivom „Upis na fakultete i tržište rada“. Prezentacija će se održati u Multimedijalnoj sali sa početkom u 11 časova, a izlagaće Nataša Radulović, diplomirana psihološkinja i savjetnica za profesionalnu orijentaciju u Birou rada Nikšić, prof. dr Velimir Rakočević, dekan Pravnog fakulteta, prof. dr Rade Šarović, prodekan Filozofskog fakulteta, prof. dr Zoran Veljović, dekan Elektrotehničkog fakulteta, prodekan za nastavu, prof. dr Ana Jovanović i prodekan za razvoj i istraživanje, doc. dr Milutin Radonjić.

IPC Tehnopolis je u periodu od 1. do 15. maja sproveo istraživanje na uzorku od 450 učenika srednjih škola u Nikšiću (Gimnazija „Stojan Cerović“, Ekonomsko-ugostiteljska škola, Srednja stručna i Prva srednja stručna škola), u cilju ispitivanja stavova srednjoškolaca u Crnoj Gori povodom nastavka školovanja, odnosno upisa na fakultete.

Događaj je otvoren za sve srednjoškolce, buduće studente i one koji su zainteresovani da se što bolje upoznaju sa potrebama tržišta rada, mogućnostima zapošljavanja i daljeg školovanja u Crnoj Gori.

 

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...