Nikšić domaćin treće Cross Border Coworking Conference

29.06.2023

Cross Border Coworking Conference – jedna od najznačajnijih konferencija koja je namijenjena digitalnim nomadima održaće se u Nikšiću od 9. do 11. oktobra 2023. godine.

Konferencija predstavlja sjajnu priliku da na jednom mjestu, razmjenom znanja i iskustava povežemo digitalne nomade, coworking menadžere, turističke zajednice, preduzetnike i javnu upravu, te promovišemo region kao atraktivnu destinaciju za digitalne nomade.

Regionalni i svjetski stručnjaci će kroz niz inspirativnih predavanja, radionica i panel diskusija podijeliti svoja iskustva i govoriti o aktuelnim temama poput burnout sindroma, upravljanja vremenom, ličnog brendiranja, rada na daljinu, kao i o osobenostima i potencijalu regiona za ugodan boravak i rad digitalnih nomada.

Uskoro kreću prijave! Pratite naše stranice kako biste osigurali mjesto na konferenciji.

Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis i INTERA Tehnološki park iz Mostara po treći put pripremaju konferenciju a ove godine uz suorganizaciju Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...