Novi posao, nova profesija – IT industrija – Obuka programiranja za početnike

26.08.2019

Novi posao, nova profesija – IT industrija – Obuka programiranja za početnike

(OBUKA JE BESPLATNA)

Sadržaj obuke:

Programiranje za uzrast od srednje škole do odraslih, obuhvata nekoliko segmenata, koji se mogu podijeliti u sljedeće oblasti:

  1. Osnovni principi programiranja (obuhvata algoritmizaciju, pregled i primjenu programskih jezika);
  2. Izrada desktop aplikacija (obuhvata izradu osnovnih desktop aplikacija u ,,C” programskom jeziku);
  3. Izrada WEB aplikacija (obuhvata izradu osnovnih WEB aplikacija upotrebom WEB programskih jezika (HTML, CSS, JS, PHP, BS);
  4. Osnove Android programiranja ( obuhvata izradu osnovne Android aplikacije).

Uslovi za pohađanje obuke:

  • Posjedovanje lap-topa,
  • Uzrast stariji od 16 godina.

Trajanje obuke i termini:

Obuka će biti realizovana u periodu od 05.10. do 20.10, subotom i nedjeljom u terminu od 09:00 do 17:00h.

Minimalan broj prijava za održavanje obuke je 10.

Uputstvo za prijavu:

Prijavu u kojoj ćete navesti vaše ime i prezime, godinu rođenja, broj telefona i obuku za koju se prijavljujete pošaljite na email adresu: [email protected]. U naslovu email-a navedite za koju se obuku prijavljujete.

Svaki polaznik može poslati prijavu isključivo za sebe (prijave više osoba u jednom email-u neće biti prihvaćene) i može se prijaviti za pohađanje maksimalno dvije obuke.

NAPOMENA: Uz prijavu obavezno pošaljite CV i motivaciono pismo (u Word ili PDF formatu) u kojem ćete navesti zašto se prijavljujete za obuku.

PRIJAVE SU OTVORENE OD 27.08.2019. DO 23.09.2019. GODINE.

*O predavačima:

Vladica Avramović je profesor grupe predmeta u Srednjoj stručnoj školi u Pljevljima, po zanimanju je diplomirani inženjer elektrotehnike. Iz višegodišnjeg iskustva se razvilo nekoliko projekata na čijem razvoju aktivno radi. Osvojio je više nagrada u ovoj oblasti.

Strahinja Jakić je njegov asistent koji trenutno radi u kompaniji koja se bavi razvojem, proizvodnjom hardvera i softvera. Takođe ima višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti koje i danas usavršava. Zajedno sa Vladicom razvija startup „Smart Voice Switch“.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...