Novi posao, nova profesija – IT industrija – Obuka programiranja za početnike

26.08.2019

Novi posao, nova profesija – IT industrija – Obuka programiranja za početnike

(OBUKA JE BESPLATNA)

Sadržaj obuke:

Programiranje za uzrast od srednje škole do odraslih, obuhvata nekoliko segmenata, koji se mogu podijeliti u sljedeće oblasti:

  1. Osnovni principi programiranja (obuhvata algoritmizaciju, pregled i primjenu programskih jezika);
  2. Izrada desktop aplikacija (obuhvata izradu osnovnih desktop aplikacija u ,,C” programskom jeziku);
  3. Izrada WEB aplikacija (obuhvata izradu osnovnih WEB aplikacija upotrebom WEB programskih jezika (HTML, CSS, JS, PHP, BS);
  4. Osnove Android programiranja ( obuhvata izradu osnovne Android aplikacije).

Uslovi za pohađanje obuke:

  • Posjedovanje lap-topa,
  • Uzrast stariji od 16 godina.

Trajanje obuke i termini:

Obuka će biti realizovana u periodu od 05.10. do 20.10, subotom i nedjeljom u terminu od 09:00 do 17:00h.

Minimalan broj prijava za održavanje obuke je 10.

Uputstvo za prijavu:

Prijavu u kojoj ćete navesti vaše ime i prezime, godinu rođenja, broj telefona i obuku za koju se prijavljujete pošaljite na email adresu: [email protected]. U naslovu email-a navedite za koju se obuku prijavljujete.

Svaki polaznik može poslati prijavu isključivo za sebe (prijave više osoba u jednom email-u neće biti prihvaćene) i može se prijaviti za pohađanje maksimalno dvije obuke.

NAPOMENA: Uz prijavu obavezno pošaljite CV i motivaciono pismo (u Word ili PDF formatu) u kojem ćete navesti zašto se prijavljujete za obuku.

PRIJAVE SU OTVORENE OD 27.08.2019. DO 23.09.2019. GODINE.

*O predavačima:

Vladica Avramović je profesor grupe predmeta u Srednjoj stručnoj školi u Pljevljima, po zanimanju je diplomirani inženjer elektrotehnike. Iz višegodišnjeg iskustva se razvilo nekoliko projekata na čijem razvoju aktivno radi. Osvojio je više nagrada u ovoj oblasti.

Strahinja Jakić je njegov asistent koji trenutno radi u kompaniji koja se bavi razvojem, proizvodnjom hardvera i softvera. Takođe ima višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti koje i danas usavršava. Zajedno sa Vladicom razvija startup „Smart Voice Switch“.

Povezani članci

Innovation Minds pobjednik Startup kampa za mlade

Innovation Minds pobjednik Startup kampa za mlade

Današnjim Demo danom završen je sedmodnevni Startup kamp za mlade koji je bio prilika da 5 timova srednjoškolaca iz Nikšića i Pljevalja, prezentuju svoje inovativne ideje koje su razvijali tokom trajanja kampa. Prema mišljenju stručnog žirija najbolju ideju je...

U Tehnopolisu počeo Startup kamp za mlade

U Tehnopolisu počeo Startup kamp za mlade

U prostorijama IPC Tehnopolisa je započeo Startup kamp za mlade, koji će trajati do 28. novembra. Ova jedinstvena prilika okuplja 25 talentovanih srednjoškolaca iz Nikšića i Pljevalja, koji će kroz interaktivni program obuke, predavanja, prezentacije i radionice imati...

Otpočela faza Ideacije RISE projekta

Otpočela faza Ideacije RISE projekta

Juče održanim MeetUp-om na temu potencijala za razvoj društvenog preduzetništva započela je faza Ideacije RISE (Regionalni inkubator za društveno preduzetništvo) projekta. Ovaj događaj je po prvi put okupio četvtu generaciju RISE timova, u cilju dodatne motivacije za...