Od ideje do plana – Od marta treći ciklus obuka za izradu biznis planova

26.02.2018

Nakon uspješna dva ciklusa, Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis i Opština Nikšić organizuju treći ciklus besplatnih obuka za izradu biznis planova pod nazivom “Od ideje do plana”. Obuke će, kao i prošlog puta, voditi Radivoje Drobnjak, konsultant i trener iz oblasti preduzetništva, menadžmenta i marketinga.

Obuke će se realizovati u Multimedijalnoj sali IPC Tehnopolis 10.03. i 17.03. u periodu od 10 do 17 časova.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 08.03. u prostorijama IPC  Tehnopolis i preko Prijavnog formulara koji možete preuzeti ovdje.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem mejla [email protected], kao i na brojeve telefona 040 280 431 i 067 107 555.

Agendu događaja možete preuzeti na ovom linku.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...