Održan Dan otvorenih vrata Code Hub-a Zadar

19.05.2019

U petak, 17. maja, održan je Dan otvorenih vrata Code Hub-a Zadar, sa ciljem predstavljanja ovog prostora, čije je opremanje i uređenje dio projekta CODE, na kojem je IPC Tehnopolis jedan od partnera.

Događaj se organizovao u sklopu Evropske nedjelje 2019. godine, a ovo je bila prilika za upoznavanje zainteresovanih sa mogućnostima korišćenja Code Hub prostora, ali i za predstavljanje drugih projekata koji su zanimljivi za mlade.

Jedan segment ovog događaja odnosio se na predstavljanje Code Hub mreže, pa je tim povodom predstavnik Tehnopolisa, menadžer za upravljanje projektima i razvoj preduzetništva, Aleksandar Janičić, bio jedan od panelista. Osim njega, o projektu su govorili i Josip Milić iz Grada Zadra, Renata Marušić iz ZADRA NOVE, Meliha Gekić Lerić iz INTERA Tehnološkog parka iz Mostara.

Govornici su, osim predstavljanja načina rada CODE Hub-ova i korisnika ovih prostora, razgovarali i o konceptu coworking-a uopšte. Analizirani su načini animiranja novih, potencijalnih korisnika kako bi se uključili i iskoristili sve benefite koji im se pružaju samim korišćenjem. Veliki akcenat je stavljen na CODE ON Meet up-ovima kao konceptu događaja koji je nastao tokom CODE projekta, na kojima zainteresovani mogu da čuju brojne predavače i eksperte u raznim oblastima, a čija iskustva kasnije mogu iskoristiti i primijeniti za razvoj sopstvenih biznisa.

Osim Aleksandra, događaju je prisustvovala i asistentkinja na projektnim aktivnostima, Miljana Peković.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...