Održan follow-up sastanak sa učesnicama na FY4ICT radionici u Budvi

19.10.2018

Follow-up sastanak sa učesnicama radionice u Budvi u sklopu projekta “Podrška mladim ženama iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore u preduzetništvu i liderstvu u IT-ju” održan je danas u Tehnopolisu. Predstavnice Tehnopolisa Miljana Peković i Jasmina Mučalica uputile su učesnice, buduće mlade preduzetnice u dalje aktivnosti u okviru projekta, nakon čega je uslijedila razmjena utisaka i evaluacija cjelokupnog programa radionice u cilju primjene eventualnih sugestija prilikom planiranja budućih aktivnosti.

Dodatno, predstavnice Tehnopolisa su informisale djevojke o nastupajućem internacionalnom pitching takmičenju “Entrepregirl” na kojem je Tehnopolis partner, a koji organizuje Bugarski centar za žene u tehnologiji za djevojke preduzetnice uzrasta od 16 do 25 godina.

Projekat FY4ICT se realizuje kroz ERASMUS+ program, sa ciljem da edukuje i motiviše mlade žene iz BiH i Crne Gore da započnu svoju karijeru podstičući preduzetnički duh u IT-u kroz razmjenu najboljih praksi i mobilnost za neformalno učenje u saradnji sa iskusnim partnerskim institucijama iz Evropske unije.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...