Održan okrugli sto o nedostatku kvalifikovane radne snage u oblasti poljoprivrede i stočarstva

23.10.2017

Centar za obrazovanje i trening – ZOPT danas je organizovao okrugli sto u Tehnopolisu na temu „Nedostatak kvalifikovane radne snage u oblasti poljoprivrede i stočarstva“, a u okviru festivala „XVI dani obrazovanja odraslih i učenja“ koji organizuje Centar za stručno obrazovanje.

Panelisti na događaju bili su: Vida Ćipranić, direktorica Poslovnog centra ZOPT, Vlado Koprivica, rukovodilac Odjeljenja za kvalitet i kontinuirani profesionalni razvoj u Centru za stručno obrazovanje, Vukota Stanišić, rukovodilac Savjetodavne službe u biljnoj proizvodnji u Ministarstvu poljoprivrede i Rajka Radonjić, načelnica Biroa rada Nikšić.

Cilj okruglog stola bila je prezentacija mogućnosti rješavanja problema vezanih za nedostatak stručne radne snage u oblasti poljoprivrede i stočarstva, kao i otvaranje diskusije gdje bi svi zainteresovani mogli da istaknu svoje nedoumice, sugestije ili probleme sa kojima se susreću.

 

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...