Održan okrugli sto o položaju potrošača i lica sa invaliditetom u Crnoj Gori

10.04.2018

Okrugli sto na temu položaja potrošača i lica sa invaliditetom u Crnoj Gori održan je danas u Tehnopolisu u organizaciji Tiflomont d.o.o.

Događaj je otvorila Katarina Bigović, koordinatorka projekta za aktivan izlaz iz nezaposlenosti lica sa invaliditetom. Učesnicima su se obratili i Ranko Škuletić, izvršni direktor Tiflomonta, Goran Macanović, izvršni direktor Saveza slijepih Crne Gore i Rade Zarubica ispred Savjetovališta za zaštitu potrošača u IPC Tehnopolis.

Tokom događaja bilo je više riječi o sprovođenju Zakona o zaštiti potrošača, obavezi obilježavanja proizvoda na Brajevom pismu, zatim o čestim pitanjima potrošača u Crnoj Gori, kao i o njihovom trenutnom položaju.

Okrugli sto predstavlja jednu od aktivnosti u okviru projekta “Štampom do zaposlenja osoba sa invaliditetom”, koji je finansijski podržan od strane Zavoda za zapošljavanje Crne Gore kroz poziv “Profesionalna rehabilitacija, aktivan izlaz iz nezaposlenosti, zapošljavanje lica sa invaliditetom”.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...