Održan sastanak sa predstavnicama Opštine Herceg Novi

06.06.2018

O mogućnostima saradnje između Inovaciono preduzetničkog centra Tehnopolis i Opštine Herceg Novi danas je razgovarano na sastanku predstavnika ove dvije institucije u sali za sastanke IPC Tehnopolis.

Menadžerka biznis inkubatora IPC Tehnopolis Jelena Đedović, menadžer za upravljanje programskim aktivnostima i razvoj preduzetništva Đorđije Brkuljan i menadžer za upravljanje projektnim aktivnostima i razvoj preduzetništva Aleksandar Janičić danas su prisustvovali sastanku sa predstavnicama Opštine Herceg Novi u Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis.

Ispred Opštine Herceg Novi, sastanku su prisustvovale Suzana Memarović, sekretarka Sekretarijata za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo, i Branka Mračević, šefica kancelarije za lokalni razvoj i investicije.

Ključna tema sastanka bila je saradnja između Opštine Herceg Novi i Tehnopolisa na polju razvoja preduzetništva. Dodatno, razmatrane su mogućnosti saradnje na projektima finansiranim od strane međunarodnih donatora i realizacije zajedničkih aktivnosti.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...