Održan sastanak sa predstavnicima Crnogorske komercijalne banke i OTP-a

21.03.2018

U Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis u ponedjeljak, 19.03. održan je sastanak sa predstavnicima Crnogorske komercijalne banke.

Ključne teme sastanka bile su mogućnosti saradnje na unapređenju poslovnog ambijenta za proizvođače iz oblasti poljoprivrede, prehrambene industrije, kao i za korisnike pretpristupnih fondova Evropske Unije.

Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis prepoznat je od strane čelnika Crnogorske komercijalne banke kao institucija koja prepoznaje potencijale, reaguje na promjene i može pružiti kvalitetnu podršku u razvojnoj fazi kreiranja programa podrške privredi.

Crnogorska komercijalna banka odlučna je u namjeri da kreira povoljnije, konkurentnije  bankarske proizvode za ovaj segment privrede. Bogato iskustvo stečeno u zemljama regiona, prevashodno Mađarske, Bugarske, Rumunije i Hrvatske garancija je za dobru i uspješnu realizaciju i u Crnoj Gori.

Sastanku su prisustvovali predstavnici CKB-a Pál Kovács, Glavni izvršni direktor Crnogorske Komercijalne Banke, Gábor Jandacsik i Gordana Radović, predstavnici OTP-a, Fülöp Benedek, Zoltán Für, Tamás Balogh, kao i izvršni direktor IPC Tehnopolis Ratko Bataković, sa saradnicama, Vanjom Zorić Šundić i Jelenom Đedović.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...