Održan sastanak sa predstavnicima Crnogorske komercijalne banke i OTP-a

21.03.2018

U Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis u ponedjeljak, 19.03. održan je sastanak sa predstavnicima Crnogorske komercijalne banke.

Ključne teme sastanka bile su mogućnosti saradnje na unapređenju poslovnog ambijenta za proizvođače iz oblasti poljoprivrede, prehrambene industrije, kao i za korisnike pretpristupnih fondova Evropske Unije.

Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis prepoznat je od strane čelnika Crnogorske komercijalne banke kao institucija koja prepoznaje potencijale, reaguje na promjene i može pružiti kvalitetnu podršku u razvojnoj fazi kreiranja programa podrške privredi.

Crnogorska komercijalna banka odlučna je u namjeri da kreira povoljnije, konkurentnije  bankarske proizvode za ovaj segment privrede. Bogato iskustvo stečeno u zemljama regiona, prevashodno Mađarske, Bugarske, Rumunije i Hrvatske garancija je za dobru i uspješnu realizaciju i u Crnoj Gori.

Sastanku su prisustvovali predstavnici CKB-a Pál Kovács, Glavni izvršni direktor Crnogorske Komercijalne Banke, Gábor Jandacsik i Gordana Radović, predstavnici OTP-a, Fülöp Benedek, Zoltán Für, Tamás Balogh, kao i izvršni direktor IPC Tehnopolis Ratko Bataković, sa saradnicama, Vanjom Zorić Šundić i Jelenom Đedović.

Povezani članci

Innovation Minds pobjednik Startup kampa za mlade

Innovation Minds pobjednik Startup kampa za mlade

Današnjim Demo danom završen je sedmodnevni Startup kamp za mlade koji je bio prilika da 5 timova srednjoškolaca iz Nikšića i Pljevalja, prezentuju svoje inovativne ideje koje su razvijali tokom trajanja kampa. Prema mišljenju stručnog žirija najbolju ideju je...

U Tehnopolisu počeo Startup kamp za mlade

U Tehnopolisu počeo Startup kamp za mlade

U prostorijama IPC Tehnopolisa je započeo Startup kamp za mlade, koji će trajati do 28. novembra. Ova jedinstvena prilika okuplja 25 talentovanih srednjoškolaca iz Nikšića i Pljevalja, koji će kroz interaktivni program obuke, predavanja, prezentacije i radionice imati...

Otpočela faza Ideacije RISE projekta

Otpočela faza Ideacije RISE projekta

Juče održanim MeetUp-om na temu potencijala za razvoj društvenog preduzetništva započela je faza Ideacije RISE (Regionalni inkubator za društveno preduzetništvo) projekta. Ovaj događaj je po prvi put okupio četvtu generaciju RISE timova, u cilju dodatne motivacije za...