Održan sastanak sa predstavnicima Privredne komore

10.04.2018

Izvršni direktor IPC Tehnopolis Ratko Bataković, pomoćnica direktora Vanja Zorić Šundić i menadžer za upravljanje projektnim aktivnostima i razvoj preduzetništva Aleksandar Janičić prisustvovali su danas sastanku sa predstavnicima Privredne komore u Podgorici.

Osim predstavnika Tehnopolisa, sastanku su prisustvovali i predsjednik Privredne komore Vlastimir Golubović, potpredsjednica Ljiljana Filipović i Lidija Rmuš, sekretarka Odbora udruženja poljoprivrede, prehrambene i duvanske industrije.

Predstavnici Privredne komore i IPC Tehnopolis razgovarali su na temu aspekata buduće saradnje na putu ka ostvarenju zajedničkih ciljeva – podrška privredi, osnaživanje ekonomskog rasta i unapređenje ukupnog poslovnog ambijenta. Nakon kratke prezentacije ključnih aktivnosti u narednom periodu, obje strane su izrazile zainteresovanost za što skorije potpisivanje memoranduma o saradnji, zajedničku organizaciju tematskih događaja i apliciranje za sredstva iz međunarodnih fondova na partnerskoj osnovi.

Privredna komora i IPC Tehnopolis već su partneri na projektu Business Registry Empowerment BRE /Osnaživanje biznis registra, Interreg IPA CBC Italy – Albania – Montenegro, čiji je cilj poboljšati okvir uslova za razvoj malih i srednjih preduzeća na inostranom tržištu.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...