Održan VI sastanak grupe zainteresovanih strana prekograničnog regiona “Krš”

02.03.2018

VI sastanak grupe zainteresovanih strana prekograničnog regiona “Krš” koji je organizovala SWG – Stalna radna grupa za regionalni ruralni razvoj održan je danas u Tehnopolisu.

SONY DSC

Događaj je otvorio SWG regionalni menadžer,  Aleksandar  Damnjanović, a učesnicima su se obratili i Sonja Nikčević, potpredsjednica Skupštine Opštine Nikšić, Ratko Bataković, izvršni direktor IPC Tehnopolis, i SWG regionalni koordinator Marko Žižić.

SONY DSC

Tokom sastanka, gospodin Damnjanović je učesnicima predstavio ABDA  Projekat  i aktivnosti  implementirane  u prekograničnom regionu ,,Krš“, nakon čega je bilo više riječi o aktivnostima na SWG EC projektu ,,Regionalna saradnja i umrežavanje u oblasti poljoprivrede, ruralnog i ekonomskog razvoja prekograničnih područja”.

SONY DSC

SONY DSC

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...