Održana fokus grupa za finalizaciju Strategije razvoja ruralnog turizma sa Akcionim planom do 2023. godine

27.09.2018

Fokus grupa u cilju prikupljanja podataka, komentara i sugestija za ciljeve i mjere potrebne za finalizaciju Strategije razvoja ruralnog turizma sa Akcionim planom do 2023. godine održana je danas u Tehnopolisu.

Događaju su prisustvovali predstavnici javnog i civilnog sektora sa teritorije lokalnih samouprava Crne Gore, kao i nosioci ponude u oblasti ruralnog turizma.

E3 Consulting iz Podgorice i Centar za istraživanja i studije turizma, Novi Sad su angažovani na pripremi pomenute Strategije od strane Ministarstva održivog razvoja i turizma (MORT).

Nakon fokus grupe u Kolašinu i Nikšiću, sljedeća će biti održana u Budvi.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...