Održana radionica za upravljanje projektnim ciklusom – Modul III

27.04.2018

Projektni tim IPC Tehnopolis danas je organizovao internu obuku za zaposlene i stanare Tehnopolisa pod nazivom “Upravljanje projektnim ciklusom – Modul III”.

Na samom početku radionice, učesnici su sumirali oblasti koje su prešli na prethodnoj obuci: analiza problema, analiza ciljeva i analiza rizika. Nakon toga, asistentkinja na projektnim aktivnostima Miljana Peković objasnila je učesnicima osnovne principe opisa problema i ciljnih grupa.

Nakon teorijskog dijela, učesnici su podijeljeni u grupe, poslije čega su zajedno prezentovali i analizirali zajedničke radove.

Ovo je treći od planiranih 10 modula Upravljanja projektnim ciklusom koji IPC Tehnopolis organizuje za svoje zaposlene i stanare Biznis inkubatora.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...