Otvorene prijave za Cross Border Coworking Conference

06.09.2021

Prijave za dvodnevnu konferenciju, koja će u fokus staviti sve popularniji coworking koncept i digitalne nomade, napokon su otvorene – svoja mjesta već danas možete rezervisati na linku!

Cross Border Coworking Conference održaće se od utorka, 5. do srijede, 6. oktobra 2021. godine u Budvi u predivnom ambijentu hotela Mediteran, a okupiće lokalno, regionalno i svjetski poznata imena koja su već godinama dio ove priče. Oni će tokom dva dana programa sa svim učesnicima podijeliti svoja iskustva o konceptu digitalnih nomada, potencijalu zemalja Zapadnog Balkana, životu digitalnih nomada u regionu, regionalnoj coworking sceni, uticaju globalne pandemije na ovaj sektor, izazovima sa kojima se susreću coworking menadžeri, ali i mnogim drugim aktuelnim temama. Dvanaest tema, više od dvadeset govornika te bezbroj prilika za druženje i umrežavanje samo su neki od razloga za prijavu na jednu od najiščekivanijih konferencija u regionu!

Konferencija će okupiti regionalne coworking menadžere, coworkere, digitalne nomade, freelancere, ali i relevantne organizacije i institucije koje igraju značajnu ulogu u stvaranju povoljnijeg poslovnog okruženja u regionu. Ova konferencija samo je jedan od alata kojim će se podstaknuti dijalog i networking između pojedinaca i organizacija koji zajednički mogu region pretvoriti u područje zanimljivo digitalnim nomadima, ali i drugim pojedincima koji mogu doprinijeti regionalnom razvoju.

Učešće na konferenciji, čiji je detaljan program moguće pronaći na zvaničnoj stranici, je potpuno besplatno. Konferenciju zajednički organizuju Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis i INTERA Tehnološki Park kroz projekt 2CODE sufinansiran sredstvima EFRR i IPA II fondova Evropske unije.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...