Otvorene prijave za peto izdanje Entrepregirl takmičenja za mlade preduzetnice

19.10.2018

Prijave za peto izdanje Entrepregirl internacionalnog pitching takmičenja na kom je Tehnopolis partner  sada su otvorene! Entrepregirl je internacionalno online pitching takmičenje, otvoreno za djevojke preduzetnice uzrasta od 16 do 25 godina, koje imaju poslovne ideje i žele da ih podijele sa svijetom. Takmičenje organizuje Bugarski centar za žene u tehnologiji (BCWT) i za cilj ima razvoj preduzetništva među mladim djevojkama. Za posljednje četiri godine, Entrepregirl je inspirisao više od 200 bugarskih djevojaka da se usude da podijele svoje ideje sa svijetom!

Od 2018. takmičenje se širi i po prvi put je otvoreno za međunarodne takmičarke. Finalna pitching prezentacija će biti online, koristeći najnovije tehnologije virtuelne komunikacije. Prijave su otvorene do 15. novembra, za kandidatkinje u dobi od 16 do 25 godina. Nema ograničenja na području preduzetničke ideje – može da se bavi društvenim, kulturnim, poslovnim, digitalnim ili bilo kojim drugim pitanjima.

Dana 12. decembra, 10 najboljih kandidatkinja će predstaviti svoje ideje tokom virtuelne live pitching sesije pred međunarodnim žirijem. Kako izgraditi preduzetnički stav, kako da efikasno prezentujete ideje, koja su zlatna pravila preduzetničkog svijeta – sve to će se raspravljati na webinaru koji će predvoditi vrhunski stručnjaci u tom polju.

Takmičenje se organizuje uz finansijsku podršku DELL EMC and SAP i njihovih partnera iz 8+ Evropskih zemalja: JA Bugarska, Founder Institute, ABLE, Coding Girls, Women TechMakers Sofia, Women Who Code, Rails Girls, PWN Sofia, PWN Global, PWN Bucharest, Women in Tech Macedonia, Consulio, VEDOMA, INTERA, Innovation Center Banja Luka.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...