Počela besplatna obuka za izradu biznis planova u Tehnopolisu

04.11.2017

U Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis danas je počeo prvi krug besplatne obuke za izradu biznis planova, pod nazivom “Od ideje do plana”. Obuku vodi mr Radivoje Drobnjak, konsultant i trener iz oblasti preduzetništva, menadžmenta i marketinga.

Za prvi krug treninga prijavilo se nešto više od 25 učesnika iz Nikšića, Podgorice, Pljevalja i Bara. Tokom obuke, koja se održava u dva modula, 4. i 11. novembra i 2. i 9. decembra, zainteresovani građani će moći da nauče više o tome koje su osnove biznis plana, na koji način se na tržištu valorizuju preduzetničke ideje, kako se sprovodi analiza asortimana, kao i analize tržišta, marketinga i menadžment analize.

Sledeći krug prijava biće otvoren od 15. do 30. novembra, a svi zainteresovani mogu se prijaviti u prostorijama IPC  Tehnopolis i preko Prijavnog formulara koji možete preuzeti ovdje.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem mejla [email protected], kao i na broj telefona 069 987 026.

Obuka se realizuje u saradnji sa Opštinom Nikšić.

 

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...