Počeo Digital Cities bootcamp – 39 habova i preduzeća sa Zapadnog Balkana na jednom mjestu

22.02.2018

Digital Cities Bootcamp počeo je večeras u prvom ruralnom coworking hub-u u Srbiji, Mokrin House-u. Ispred Tehnopolisa ovom događaju prisustvuje menadžerka biznis inkubatora, Jelena Đedović.

Osim velikog broja stručnih predavača, vodećih eksperata iz Velike Britanije i sa Zapadnog Balkana, ovaj bootcamp je okupio i predstavnike 39 habova i malih i srednjih preduzeća sa područja Zapadnog Balkana.

Na samom otvaranju, učesnike su pozdravili Larisa Halilović, direktorica Britanskog Savjeta Zapadnog Balkana i Relja Bobić, predstavnik kompanije Culture Code, nakon čega je uslijedilo predavanje ko-osnivača berlinske agencije J2C – Journey 2 Creation, Halila Leševića.

Neke od ključnih tema bootcamp-a biće: upravljanje digitalnim proizvodima, timska kultura, investicije i rast poslovanja.

 

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...