Počeo drugi ciklus obuka u okviru programa “Uspostavljanje i promocija mentoring usluga za mala i srednja preduzeća u zemljama Zapadnog Balkana – Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori”

02.07.2018

Drugi ciklus obuka u okviru programa “Uspostavljanje i promocija mentoring usluga za mala i srednja preduzeća u zemljama Zapadnog Balkana-Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori” počeo je danas u Zavodu za školstvo u Podgorici. Ispred Tehnopolisa obuci prisustvuju pomoćnica direktora Vanja Zorić Šundić i asistentkinja na projektnim aktivnostima, Miljana Peković.

Tokom prvog dana obuke, učesnici su bili u prilici da se bliže upoznaju sa osnovnim vještinama komunikacije.

U narednim danima slijede još tri modula koji će se fokusirati na proizvodni menadžment, mentoring za postojeća preduzeća i mentoring za startap preduzeća.

Učešće predstavnika IPC Tehnopolis u ovom programu ima višestruki značaj, ne samo zbog mogućnosti pružanja ove vrste usluge u budućem periodu, već i zbog unapređenja kapaciteta Tehnopolisa za podršku svojim stanarima.

Obuku je organizovalo Ministarstvo ekonomije u saradnji sa Japanskom agencijom za međunarodnu saradnju u cilju podržavanja nesmetanog razvoja i smanjenja broja neuspješnih preduzeća i preduzetnika.

Treninge sprovode sertifikovani mentori regionalnih agencija iz Srbije.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...