Počeo drugi krug radionica u okviru programa Coca-Cola Podrška Mladima

27.11.2017

U Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis danas je počeo drugi krug trodnevne radionice za razvoj ličnih i profesionalnih vještina u organizaciji Coca Cola HBC Crna Gora. Radionica se realizuje u okviru programa „Coca-Cola podrška mladima“, koji se ove godine održava u dvije opštine – Nikšiću i Beranama.

Kroz trodnevne radionice koje će voditi sertifikovani predavači i treneri, učesnici „Coca-Cola podrška mladima“ steći će znanje i iskustvo koje će im povećati šanse za pronalaženje radnog mjesta. Sadržaj radionica biće kombinacija teorijskog predavanja, iskustvenog učenja, učenja kroz diskusiju i rad na primjerima.

Prvi dio edukacije vezan je za razvoj ličnih vještina. Šta je to asertivnost, koliki je značaj davanja povratne informacije, karakteristike verbalne i neverbalne komunikacije, samo su neke od tema koje su obuhvaćene radionicama.

Drugi dio podrazumijeva sticanje praktičnog iskustva, gdje će učesnici imati priliku da steknu osnovne poslovne vještine, neophodne za buduće zaposlenje. Naučiće da kreiraju biznis plan, saznaće više o upravljanju projektima, vještinama prodaje i svemu ostalom što je potrebno da bi uspješno obavljali budući posao.

Organizatori su pripremili i online platformu, gdje će svi učesnici, kroz forme online predavanja, prezentacije i komunikaciju sa mentorima, moći da nastave edukaciju. Osim toga, na kraju edukacije biće upriličena i dodjela sertifikata.

U programu će kao mentori učestvovati i zaposleni kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora, koji će prenijeti svoje znanje i bogato iskustvo učesnicima.

Partneri na projektu su Ministarstvo rada i socijalnog staranja i Zavod za zapošljavanje, Opštine Nikšić i Berane, lokalne službe Zavoda za zapošljavanje u ovim gradovima, kao i IPC Tehnopolis i Regionalni centar Berane, u čijim prostorijama će se radionice održavati.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...