Počeo Program edukacija IPC Tehnopolis: Nova znanja, nove vještine, nove tehnologije, nova zanimanja

05.06.2020

U Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis prethodnih dana započeo je Program edukacija IPC Tehnopolis, koji ove godine obuhvata šest obuka o programiranju, dizajnu i štampi, web dizajnu, Excel-u, digitalnom marketingu i finansijama i upravljanju rizicima.

Program pruža nova znanja i vještine, ali i mogućnost upoznavanja sa novim tehnologijama i zanimanjima uz pomoć kojih zainteresovani mogu postati konkurentni na tržištu rada i lakše pronaći posao. Program edukacija namijenjen je i onima koji žele da nadograde profesionalne vještine u cilju realizacije poslovnih ideja, započinjanja sopstvenog biznisa ili unaprijeđenja dosadašnjeg poslovanja.

Ovogodišnje edukacije pobudile su veliko interesovanje polaznika. Od ukupno 156 prijavljenih kandidata, njih 77 dobilo je priliku da budu dio Programa. Najveće interesovanje su pokazali za obuke o programiranju, digitalnom marketingu i dizajnu i štampi, u okviru kojih će osim osnovnog ove godine imati mogućnost da prođu i napredni nivo.

Tokom prethodnih nekoliko dana startovale su tri obuke, a u danima koji slijede započeće i ostale. U zavisnosti od koncepta i plana obuke one će se održavati do decembra, a kao i prethodnih godina, predavači i mentori su iskusni stručnjaci u oblastima obuhvaćenim programom.

Prema ustaljenoj praksi, svim kandidatima koji uspješno prođu Program edukacija biće dodijeljeni sertifikati o učešću.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...