Polaznici obuke o digitalnom marketingu spremni za samostalno upravljanje biznisom u digitalnom svijetu

20.05.2019

Još jedna obuka u okviru proljećnog ciklusa je uspješno završena. Polaznici obuke „Digitalni marketing“ su kroz predviđene časove naučili kako da unaprijede ili započnu biznis u digitalnom svijetu.
Obuku su pohađali i mlađi i stariji, bilo da je njihov biznis na nivou ideje ili već pokrenut. Međutim, ono što je zajedničko za sve učesnike je zadovoljstvo samom obukom i stečenim znanjima koje će dalje primjenjivati.


Slobodan Doknić je jedan od polaznika ove obuke, za koju smatra da će mu mnogo koristiti u daljem radu. „Smatram da su obuke koje je Tehnopolis organizovao jedan odličan potez, pogotovu zbog ideje da kursevi budu besplatni za građanstvo, za mlade ljude, koji imaju i žele da razvijaju svoje znanje i ideje o pokretanju biznisa, tako da je ovo jako značajno i za grad Nikšić. Pohađam kurs digitalnog marketinga i lično smatram da će mi ova obuka dosta pomoći, jer sam turistički vodič, a takođe sam admin jedne stranice na Facebook-u i Instagram-u i mislim da će mi koristiti da unaprijedim kvalitet moje stranice i da primijenim neka nova znanja koja sam usvojio“, rekao nam je on.


Još jedna polaznica obuke je potvrdila da će obuku iskoristiti da unaprijedi svoje znanje, ali i da ga nesebično podijeli sa drugima. „Na obuku sam se prijavila da unaprijedim znanje koje sam već imala, koje sam na fakultetu stekla, kako bih dobila neke nove ideje i da bi ih realizovala u budućnosti. Smatram da digitalni marketing danas ima veoma bitnu ulogu i da će u budućnosti značiti i mnogo više, kako za biznis, tako i za lični razvoj. Predavanja su nam svima mnogo pomogla, samim tim što Anđela to odlično radi, a znanje ću gledati da usavršavam i dalje i primijeniću ga na svojim idejama, ali i da pomognem drugima onoliko koliko mogu“, kazala je Ivona Jovović.

Anđela Lazarević

Zahvaljujući pozitivnim iskustvima prethodnih ciklusa obuka koje je Tehnopolis uspješno sprovodio, predavač na radionici „Digitalni marketing“ je bila Anđela Lazarević, koja ima dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti. Kako kaže, zadovoljna je raznolikošću polaznika, dobrom energijom, ali i postignutim rezultatima samih učesnika. „Ovog puta radionicama je prisustvovalo dosta mladih ljudi, dosta studenata. To je vrlo interesantno za razliku od ranijih godina kada smo imali više biznisa. U suštini, ovo je radionica za digitalni marketing, koja jeste posvećena biznisima, odnosno malom i srednjem preduzeću, tako da me raduje da su došli studenti sa idejama koje bi htjeli da razviju zahvaljujući svemu ovome što su naučili. Vidim da su fokusirani na cilj, vidim da se spremaju da sami postignu neke stvari i to me jako raduje. Osim studenata, tu imamo i neke ljude koji su već u biznisu, trude se da savladaju što više, postavljaju pitanja, interaktivno je, a grupa je dosta otvorena za saradnju. To se u Tehnopolisu meni obično i dešava, uvijek su ljudi slobodni da pitaju, komentarišu, spremni da uče. Nema neke stegnutosti i to radionicu čini dobrom. Iako smo završili obuku, mislim da ćemo ostati u komunikaciji i dalje jer svakako mi je fokus na tome da budu uvedeni u svijet digitalnog marketinga na što bolji način“, rekla nam je Anđela.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...