Posjeta delegacije Instituta Yunus Emre iz Turske

17.07.2018

Danas je u Tehnopolisu boravila delegacija Instituta Yunus Emre koji svoje aktivnosti obavlja kao dio Ambasade Republike Turske u Crnoj Gori. Učesnici sastanka ispred Instituta su bili Eda Polat, koordinatorka za nastavu i obrazovanje, kao i Mehdi Šabanadžović, dok su ispred Tehnopolisa sastanku prisustvovali Ratko Bataković, izvršni direktor i Đorđije Brkuljan, menadžer za upravljanje programskim aktivnostima i razvoj preduzetništva.

Na sastanku su prezentovane aktivnosti obje organizacije, kao i mogućnosti saradnje u vidu povezivanja Tehnopolisa sa turskim organizacijama koje djeluju na međunarodnom planu, tehnološkim parkovima i privredom Turske. Razmatrana je i zajednička realizacija kulturnih događaja, kao i  kursa turskog jezika u Tehnopolisu. Na kraju je dogovoreno da se razmotri i potpisivanje protokola o saradnji koji će deteljno precizirati način na koji će Institut i IPC Tehnopolis sarađivati.

Povezani članci

Prijave za nezaboravno iskustvo na CBCC 2024: Digital Nomads Edition su otvorene   S ponosom objavljujemo otvarenje prijava za Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati od 9. do 11. oktobra 2024. godine u Mostaru. CBCC...