Posjeta Tehnološkom parku Intera

21.03.2016

Inovaciono preduzetnički centar TEHNOPOLIS uspostavio saradnju sa Tehnološkim parkom INTERA iz Mostara
Predstavnici IPC TEHNOPOLIS – izvršni direktor Ratko Bataković, projekt menadžer Jelena Đedović, stručni saradnici Stefan Jocović i Snežana Vuković, boravili su danas u radnoj posjeti Tehnološkom parku INTERA iz Mostara.

Pored obilaska Tehnološkog parka, održan je i sastanak sa menadžerom INTERE Melihom Gekić – Lerić, menadžerom finansija Goranom Dodigom i asistentom menadžera poslovnog inkubatora Matejom Bošnjak, na kome su uspostavljeni principi buduće saradnje ove dvije organizacije.
Akcenat je stavljen na transferu znanja, prenosu dobrih praksi u poslovanju, regionalnom umrežavanju kao i mogućnostima izrade zajedničkih projekata.

Na poziv izvršnog direktora Ratka Batakovića, vrlo brzo se očekuje uzvratna posjeta predstavnika INTERE Inovaciono preduzetničkom centru TEHNOPOLIS.

Povezani članci

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Otvorene prijave za obuku o upravljanju CNC mašinama

Želite li posao u oblasti inženjeringa i proizvodnje? Imamo sjajnu priliku za vas! IPC Tehnopolis organizuje obuku iz oblasti CAD/CAM softvera i CNC mašina, za nezaposlena lica sa teritorije Crne Gore, bez obzira na predznanje iz ove oblasti. Imajući u vidu značaj ove...

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

Uspješno završena obuka „Akademija prodaje“

U okviru Programa edukacija IPC Tehnopolis za 2024. godinu uspješno je organizovana i sprovedena obuka „Akademija prodaje“. Obuka je obuhvatila osnovne teme prodaje, a polaznici su bili izuzetno zadovoljni stečenim znanjima i podijeljenim iskustvom od strane...